Transport, garantie si retururi

Expedierea comenzii se va face prin Cargus Curier, DPD Courier sau Nemo Curier, de luni pana sambata, in termenul precizat in cadrul descrierii fiecarei bijuterii, putand varia intre 1-2 zile lucratoare si maxim 10-15 zile lucratoare. Pentru piesele custom made termenul de executie si livrare va este comunicat in momentul plasarii comenzii si poate depasi 15 zile lucratoare, in functie de complexitatea acestora si disponibilitatea materialelor necesare.


Pentru urgente, va rog sunati si / sau trimiteti un sms la 0723 595 185 si puteti achizitiona piesele direct din atelierul aflat in Mogosoaia sau din showroom-ul din Piata C.A. Rossetti.


Transportul in Romania este GRATUIT. 


Transportul international se face cu DPD Courier in Europa (de la 40 lei pana la maxim 150 lei) sau cu Posta Romana oriunde in lume (intre 30 lei si 180 lei). Va rog, contactati-ma pentru un cost exact. 


Piesele sosesc insotite de un certificat de autenticitate si garantie, care atesta designul si realizarea manuala in atelierul nostru, precum si calitatea materialelor. Garantia privind calitatea materialelor este pe toata durata de viata a acestora, iar pentru vicii existente la data achizitiei, garantia comerciala pentru bijuteriile realizate exclusiv in metale pretioase este extinsa cu un an in plus fata de cea legala, avand astfel 3 ani .

Pentru piesele realizate in gold filled, garantia este de 6 luni de la data achizitiei, orice defectiune aparuta dupa acest termen fiind considerata a fi cauzata de uzura si nu de un viciu ascuns prezent la data achizitiei.


In cazul returnarii sau in caz de ajustari/modificari/schimb sau reparatii, costul transportului va fi suportat de client. Piesele se pot returna in termen de 10 zile lucratoare de la data achizitiei, in ambalajul originar. si fara urme de purtare. Bijuteriile personalizate nu se pot returna. De asemenea bijuteriile purtate sau care prezinta semne de uzura. 

Pretul produsului va fi returnat prin aceeasi metoda de plata folosita la plasarea comenzii, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului returnat. 

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile calendaristice de la acceptarea returului.