Transport si retururi

Livrarea comenzii se va face prin Fancourier, de luni pana sambata, in termenul precizat in cadrul descrierii fiecarei bijuterii, putand varia intre 1-2 zile lucratoare si maxim 10-15 zile lucratoare. Pentru piesele custom made termenul de executie si livrare va este comunicat in momentul plasarii comenzii si poate depasi 15 zile lucratoare, in functie de complexitatea acestora si disponibilitatea materialelor necesare.


Pentru urgente, va rog sunati si / sau trimiteti un sms la 0723 595 185 si puteti achizitiona piesele direct din atelierul aflat in Mogosoaia sau intr-un punct agreat in zona de nord a Bucurestiului.

Costul livrarii este de 16 lei in Bucuresti si 20 lei in tara; daca optati pentru plata ramburs, livrarea va fi 23 lei in capitala si 25 lei in tara. Pentru localitati aflate la distante semnificative de oras, pot aparea costuri mai ridicate. Daca sunteti in aceasta ultima situatie ne puteti contacta inainte de plasarea comenzii pentru a va comunica exact costul transportului, altfel va vom instiinta valoarea acestuia prin emailul de confirmare a comenzii.


Transportul international se face cu DPD Courier sau cu Posta Romana. Va rog, contactati-ma pentru cost.


Puteti plati la sediu, ramburs, prin transfer bancar sau prin paypal.

Piesele sosesc insotite de un certificat de autenticitate si garantie, care atesta designul si realizarea manuala in atelierul nostru, precum si calitatea materialelor. Garantia privind calitatea materialelor este pe toata durata de viata a acestora, iar pentru vicii existente la data achizitiei, garantia comerciala pentru bijuteriile realizate exclusiv in metale pretioase este extinsa cu un an in plus fata de cea legala, avand astfel 3 ani .

Pentru piesele realizate in gold filled, garantia este de 6 luni de la data achizitiei, orice defectiune aparuta dupa acest termen fiind considerata a fi cauzata de uzura si nu de un viciu ascuns prezent la data achizitiei.In cazul returnarii sau in caz de ajustari/modificari/schimb sau reparatii, costul transportului va fi suportat de client. Piesele se pot returna in termen de 14 zile calendaristice de la data achizitiei, in ambalajul originar. Bijuteriile personalizate nu se pot returna. De asemenea bijuteriile purtate sau care prezinta semne de uzura.