Metode de plata


Preturile asociate fiecarui produs nu includ TVA, aceasta taxa nefiind datorata deoarece vanzatorul nu este platitor de TVA.


Puteti plati ramburs, prin transfer bancar sau cu cardul prin PlatiOnline.ro


Plata in sistem ramburs

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Transfer bancar (ordin de plata)

Dupa trimiterea comenzii, veti primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata.


Card bancar prin PlatiOnline.ro


Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).


Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii.


Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca PlatiOnline nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dvs. sunt in siguranta.


Tranzactiile se fac in lei sau euro, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra, i
ndiferent de valuta pe care o aveti in cont.


Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele corinamardari .


O tranzactie poate fi anulata oricand, cu conditia ca produsul sa fie neexpediat inca de Vanzator sau returnat, in posesia fizica  Vanzatorului. In cazul platilor cu cardul bancar, va rog sa tineti cont ca pretul produsului se va returna integral intr-o perioada ce poate varia intre 1-30 zile, in contul din care s-a facut plata.